SUODATA JUOMAVESI ITSE - VOIT HYVIN JA SÄÄSTÄT!

Oikeasti puhdas juomavesi hanasta = AQUA LIFE suodatin!

Suodatinlaite on valmistettu korkealaatuisesta, kestävästä, kierrätettävästä elintarvikekäyttöön soveltuvasta PET-muovista, läpinäkyvän kuoren ansiosta patruunan vaihtotarvetta on helppo seurata. Toimitukseen sisältyy aina laite, yleiset hanasovittimet (M22, M24), työkalu suojakannen avaamiseen ja ensimmäinen suodatinpatruuna asennettuna (patruuna on aina aktiivihiilisuodatin). Laitteen mitat; korkeus 29cm , halkaisija 7,5cm, paino ~0,6kg liitosjohdon pituus 55cm. Patruunan mitat; korkeus 23,5cm, halkaisija 6,0cm, kuivapaino ~200g.

Suodatinlaitteen asennus ja patruunan vaihtaminen sujuu kaikilta kotioloissa muutamassa minuutissa ilman erikoistyökaluja, Ensitilauksessa patruuna on valmiiksi asennettu, laitteen asennus- ja patruunan vaihto-ohje tästä.

Suodatinlaitteen hinta on 69,00 EUR/kpl , vaihtopatruunoiden hinta on 18,90 EUR/kpl, posti-ja toimituskulut on 6,90 EUR/kpl/lähetys. Tilaajalle toimitetaan sähköpostilla lasku ja tuotteet toimitetaan noin viikon kuluessa maksun vastaanottamisesta. 

Kaikki ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Haluttaessa joillain alueilla voi tilata laitteen asennuspalvelun kiinteään hintaan 39,00 EUR/hana; kysy erikseen tilauslomakkeella tai soita 050-347500.