MINILED - TEHOMAINONTAA KAIKILLE AISTEILLE

1)     K: Onko laite kestävä?

V: laitteessa on alumiinrunko, muoviosat ovat ABS-muovia. Valmistaja lupaa ledeille 100 000 käyttötuntia, kiinnitykseen käytettävät imukupit ovat hyvänlaatuiset. Laitteen kosteusluokitus on iP54 (roiskevesitiivis). Keskikesällä on suositeltavaa välttää pitkäkestoista yhtäjaksoista altistusta suoralle auringon paahteelle (esim. monen tunnin paikoitustilanteissa) – kuumuus heikentää imukuppien kiinnitysvoimaa (irronneen imukupin voi tietenkin kiinnittää aina uudelleen).

 

2)     K: Miten laite kiinnitetään autoon, ikkunaan tai muulle pinnalle?

V: laitteen mukana tulevilla imukupeilla. Kiinnitys voidaan tehdä auton ja ikkunan lasiin sekä kaikkiin sileisiin tasaisiin pintoihin, imukupeissa on kaltevuuden säätömahdollisuus katselukulman optimointiin.

 

3)     K: Mitä tieliikennelaki sanoo jos laitetta käytetään autossa?

V: tieliikennelaissa säädellään auton taakse suuntautuvia valoja ja värejä. Katso tästä nykyinen ja tuleva tieliikennelain kohta:

 

4)     K: Miten siirrän ohjelman laitteelle?

V: laitteen mukana tulee mini-CD josta ohjelman ja käyttöopastuksen voi ladata CD-aseman kautta pöytäkoneelle, tai läppärille. Ohjelma on myös ladattavissa veloituksetta netistä sekä Applen ja Androidin nettikaupoista. Tehdyn ohjelman voi siirtää tietokoneelta laitteelle mukana seuraavalla USB-kaapelilla, tai wifillä iPhonesta ja Android puhelimista.

  

5)     K: Voiko laitteen kirkkautta säätää?

V: kirkkauden säätö tehdään laitteen päätysäätimistä, se on 4-vaiheinen; 25%, 50%, 75% ja 100%. Yleensä kirkkainta säätöä kannattaa käyttää vain päivä-/kesäaikaan, himmeintä hämärän ja yön aikaan.

 

6)     K: Tarvitsenko mitään lisävarusteita laitteen käyttöönotossa?

V: kaikki tarvittava sisältyy toimitukseen. Mikäli esim. autokäytössä tarvitsee pidempää USB-johtoa kuin 2 m sellaisen, tai jatkettavan liitinjohdon, voi hankkia mistä tahansa elektroniikkakaupasta muutamalla eurolla. Autokäytössä mukana tuleva adapteri on 2.1A, joissain tapauksissa voi olla hyvä käyttää 3.0A adapteria (hankittava itse elektroniikkakaupasta, hinta muutama euro). Toinen vaihtoehto autoon on kiinteä sulakkeen takainen liitäntä (kannattaa antaa autosähköalan ammattilaisen tehdä/asentaa).

 

7)     K: Ohjelma on englanninkielinen, entä jos en osaa kieltä kunnolla?

V: mukana toimitetaan suomenkielinen "pikaopas" sisältäen keskeiset termit. Ohjelma on hyvin helppokäyttöinen, perustermien hallinta riittää. Pienellä harjoituksella pystyy tekemään hienoja mainoksia ja viestejä. Tarvittaessa help desk auttaa.

 

8)     K: Jos en opi käyttämään laitetta voinko palauttaa sen?

V: ostolla on kuluttajasuojalain mukaiset oikeudet. Laitepalautuksesta on sovittava myyjän kanssa aina ennakkoon ja palautettavan laitteen on oltava kaikin puolin jälleenmyyntikuntoinen, kaikki toimitusosat ehjinä mukana pakattuna alkuperäiseen pakkaukseen. Laitteella on kolmen kuukauden maahantuojan laitetakuu valmistusvirheiden osalta. 

9) K: Mitä tietoja kerätään, säilytetään ja edelleenjaetaan tilauksen yhteydessä?

V: Ks. rekisteriseloste