PUHDASTA HANAVETTÄ - LÄHES ILMAISEKSI!

Oikeasti puhdas juomavesi hanasta = AQUA LIFE suodatin!

 Kaiken tunnetun elämän perusta on vesi. Ihmisestä noin 70% on nestettä/vettä joten ei ole yhdentekevää millaista vettä elämäsi aikana nautit. Suomessa vesijohtovesi on pääsääntöisesti turvallista juoda; se ei kuitenkaan aina tarkoita että se olisi täysin puhdasta, tai edes terveellistä. 

Pohjavesienkin osalta vedenlaatu ja juomakelpoisuus vaihtelee eri osissa maata: katso tästä veden laatu omalla alueellasi. Juomaveden laatua on tutkittu tarkemmin esim. USA:ssa, katso tutkimustuloksia tästä Tilanne lienee samansuuntainen kaikissa teollisuusmaissa, erityisesti isoissa kaupungeissa ja maanviljelysalueilla?

Oikealla esimerkiksi 3 kuukautta omakotitalossa normaalissa käytössä ollut aktiivihiilisuodatinpatruuna Länsi-Suomesta.

Osa ratkaisee asian kantamalla pullotettua vettä kaupoista; litrahinta vaihtelee 0,30 ja 4,00 euron välillä. Näin veden kuutiohinnaksi muodostuu 300-4000 euroa. Suodattamalla juomaveden itse kotona säästää; suodatinpatruuna on vaihdettava keskimäärin 2000-4000 litran käytön jalkeen (riippuen alueen vedenlaadusta, suodatetusta litramäärästä ja verkoston epäpuhtauksista) jolloin kuutiohinta (1000 litraa) on 8,45-4,23 euroa + alueesi vesi- ja jätevesimaksu, yleensä noin 5-6 euroa/kuutio. Suodattamalla juomavesi itse litrahinta on siis käytännössä alle sentin litra.

Suodatettua vettä voi ja kannattaa käyttää myös höyrysilitysraudassa, veden- ja kahvikeittimissä; parempi maku ja vähemmän jäämiä laitteisiin, vähemmän puhdistustarvetta ja laitteille pidempi käyttöikä.

Suodatin on tarkoitettu hanaveden suodattamiseen ja siinä on sovittimet yleisimpiin standardihanoihin (M22, M24),  kokoonpano ja asennus sujuu kaikilta muutamassa minuutissa, suodatinpatruuna on aktiivihiilisuodatin joka poistaa vedestä maku- ja värihaittoja sekä suodattaa 99% yleisimmistä epäpuhtauksista ja bakteereista, katso tästä tarkemmin. 

Tilaaminen on helppoa; kätevimmin tilauslomakkeella tai soittamalla 050-3474 500, tai sähköpostilla lasmer@lasmer.fi.